Contact

Philippi keuzehulp

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Ook zo'n moeite met keuzes maken? Deze presse-papier heeft nog een functie, namelijk die van keuzehulp! Draai aan de bol en het antwoord op de vraag die je al een tijdje bezighoudt verschijnt voor je. Geen getob meer met deze handige presse-papier en keuzehulp in één. Een mooi cadeau voor de werkkamer van een vriend of familielid.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze keuzehulp schiet te hulp bij elke grote of kleine levensvraag. Het is altijd fijn om ergens je vraag kwijt te kunnen en deze accessoire is een geduldige luisteraar. Als het hart en het hoofd wat anders willen, komt deze keuzehulp tot de redding. Dus als je er niet meer uitkomt, heb je altijd een handige presse-papier bij de hand die ook als orakel fungeert. Je kunt hem gebruiken voor allerlei vragen, van 'zal ik uitgaan vanavond?' tot 'moet ik mijn baan opzeggen?', al bepaal je natuurlijk zelf wat je uiteindelijk met het advies doet.

De beste plek voor deze keuzehulp en presse-papier is op het bureau of ergens anders waar je hem altijd bij de hand hebt. Een leuk cadeau voor twijfelaars en tobbers, of gewoon als grapje voor een vriend of familielid. De keuzehulp heeft negen verschillende antwoorden te bieden van "Yes" en "No" tot "Pray". Kort en krachtig geeft het orakel dus antwoord op al je vragen. Geen ellenlange vage antwoorden, maar standvaste antwoorden waar je wat aan hebt.

Ook als presse-papier moet deze magische bol niet onderschat worden. De hoogwaardige kwaliteit van Philippe maakt dit tot een duurzaam product dat lang meegaat. Wil je eens wat anders dan een saaie presse-papier dan is dit je kans om een originele accessoire voor op kantoor of thuis in de werkkamer cadeau te geven. Geef deze grappige presse-papier bijvoorbeeld aan een collega of vriend die moeite heeft met keuzes maken of aan je puberende nichtje.

Productdetails

  • Nikkel hoogglanzend gepolijst 
  • Afmetingen: ca. 5 x 5 x 5 cm 
  • Product kan licht afwijken van de foto

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:44:56+00:00