Contact

Philippi: Esmeralda-vaas

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een vaas die zwevend in een vaas hangt, dat bezorgt de bloemen nog een extra elegante touch. Deze Esmeralda vaas van Philippi is een voorbeeld van hoe op magnifieke wijze een geniaal idee omgezet kan worden. Een fantastisch cadeau voor liefhebbers van een stijlvol design en hoogwaardige producten!

* Verplichte velden

€ 39,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een vaas in een vaas, zo kun je dit cadeau-idee het best beschrijven. In de transparante cilinder van glas hangt als het ware een vaas zoals we hem in zijn klassieke vorm kennen.

Deze vaas van mat glas is in de cilinder verwerkt en zorgt ervoor dat de fijne bloemen en stengels optisch gezien een paar centimeter boven de ondergrond zweven. Dit idee blijkt een geweldig effect te hebben en laat alle klassieke vazen en bloempotten in één klap verbleken. Wie graag verse bloemen in huis heeft zal meteen verliefd worden op dit unieke exemplaar dat ondanks de opvallende constructie een bescheiden en decente plek in huis inneemt en bovendien zeer organisch werkt. Dat is een knap staaltje werk, want 9 van de 10 bijzondere vazen zijn te opdringerig of schreeuwen met storende motieven en felle kleuren te hard om aandacht. De Esmaralda vaas met dubbele bodem is gewoon tijdloos mooi en vormt met een fraai boeket bloemen een harmonisch geheel.

Dit is dus een prachtig cadeau voor alle liefhebbers van bloemen. Er is een keuzemogelijkheid tussen een groot en een kleiner model. Voor wie zelf erg van bloemen houdt, is het een overweging waard zichzelf eens te belonen met een origineel en waardevol cadeau!

Productdetails

Materiaal: mat & transparant glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:32:57+00:00