Contact

Philippi: Design adventskalender om te vullen

€ 59,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een design adventskalender om te vullen, daarmee begint de voorpret op het kerstfeest wel op een hele moderne en unieke manier. Feestelijk en stijlvol vormgegeven kan dit exemplaar in kantoor of in huis worden opgehangen. De 25 vakjes kunnen natuurlijk worden gevuld met allerlei leuke verrassingen. Een origineel cadeau voor de decembermaand!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De doorsnee adventskalender bevat altijd de bekende luikjes met daarachter een chocolaatje of een andere lekkernij. Deze design adventskalender is echter geen doorsnee model, maar eentje die zonder glitter en bonte tierelantijntjes toch een feestelijke sfeer verspreidt.

Het is een uniek designstuk dat overal neergezet kan worden, maar nog veel beter tot zijn recht komt als het hangt. De elegantie die van deze adventskalender uitgaat is een uitnodiging om de 24 schuifvakjes ook met smaakvolle en sierlijke cadeautjes te vullen. Dat kunnen zelfgemaakte lekkernijen zijn maar ook mini decoratiestukken kunnen voor een leuke verrassing zorgen. Het geheel is vervaardigd van gelamineerd karton. De schuifvakjes kunnen heel handig in zijn geheel eruit worden gehaald, zodat het vullen of juist het leeghalen van de vakjes bijzonder gemakkelijk is. Dit is wat anders dan de meeste adventskalenders die als wegwerpartikel worden aangeboden en na de kerstdagen in de vuilnisbak of op zolder belanden.

Deze design adventskalender is niet alleen duurzaam, hij zorgt er ook voor dat de kerstdagen zich in een stijlvolle omgeving afspelen en er toch geen afstand gedaan hoeft te worden van een adventskalender. Hiermee slaat de ontwerpster twee vliegen in één klap. Een origineel cadeau voor hem en haar.

Productdetails

  • Ø 40 cm, hoogte 6,5 cm
  • Vakjes elk 4,2 x 7 x 5,5 cm
  • 24 aparte bakjes met lint 
  • Ook om op te hangen, linten inclusief

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:58:34+00:00