Contact

Philippi: 3D- fotolijst "Rocky Mountain"

€ 159,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Gratis verzending

vanaf 09.01.

Waardevolle foto's vol herinneringen zijn een plekje waard in deze 3D fotolijst „Rocky Mountain". Door het 3D effect worden de beelden ware kunstwerken. Het geheel vormt een absoluut moderne blikvanger met nieuwsgierige en bewonderenswaardige blikken!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Geen klassiek fotoalbum, geen digitale fotolijst, maar iets heel bijzonders, dat is waarnaar nogal wat mensen vaak op zoek zijn. Wel, de kubussen van plexiglas op de zwarte achtergrond van deze 3D fotolijst maken deze „Rocky Mountain" heel bijzonder. Het is een echt designerstuk dat zelfs met een design-award werd onderscheiden!

Aan de achterkant kunnen de verschillende foto's eenvoudig achter de 15 verschillende kubussen worden geschoven. De foto's worden door een magnetische plaat aan de achterkant op hun plaats gehouden. Zitten de foto's eenmaal goed en wel achter de kubussen, dan worden de beelden aan de voorkant op een buitengewoon artistieke en fraaie wijze tentoongesteld. Opeens lijkt de ruimte veranderd in een fotomuseum met een expositie van hele bijzondere, creatief vormgegeven foto's.

Schenk je iemand deze 3D fotolijst, dan schenk je die persoon dus een echt stuk professioneel design van hoge waarde. De 3D fotolijst „Rocky Mountain" is een passend cadeau-idee voor de kerstdagen, bij het sinterklaasfeest, voor een ronde verjaardag, een jubileum, een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid met een bijzondere aanleiding. Vul de kubussen vooraf al met de foto's die bij deze gelegenheid passen, zodat de ontvanger van het cadeau nog veel meer verrast zal zijn!

Productdetails

  • Materiaal: plexiglas
  • Plek voor 15 foto's van elk 3,1 x 3,1 cm
  • De foto's worden aan de achterkant achter de kubussen gelegd en door een magnetische plaat vastgehouden.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T09:53:01+00:00