Contact

Persoonlijke servetring

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dit cadeau zal geheid een hit worden aan de eettafel tijdens feestjes en dinertjes. De persoonlijke servetring kan je versieren en beschrijven met het bijgeleverde potlood waardoor deze niet alleen handig is om servetten netjes mee te presenteren maar ook om op een hele persoonlijke manier de tafelschikking in orde te maken.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een dinertje kan gemaakt en gebroken worden door de tafelschikking welke door de gastheer en gastvrouw wordt bepaald. Of het nou om een bruiloft gaat waarbij twee families samenkomen of een familiediner waarbij er spanningen zijn tussen bepaalde leden van de familie. Het plannen van de juiste balans is erg belangrijk. Toch is het lastig om mensen op een bepaalde plek neer te zetten zonder daar te veel aandacht op te richten. Met de persoonlijke servetring heb je dit probleem niet meer.

De persoonlijke servetring lijkt in eerste instantie een mooi gevormde houder voor je servet maar biedt je veel meer mogelijkheden. De ring is namelijk gemakkelijk te beschrijven met het bijgeleverde witte potlood en daarna weer gemakkelijk af te wassen. Dit geeft jou de mogelijkheid om iedere ring helemaal anders te maken en speciaal voor iemand te versieren. Jouw gasten zullen niet weten wat ze overkomt zodra ze zien wat voor een moeite jij hebt gestoken in het creëren van een persoonlijk welkom en zullen met veel plezier hun zitplek innemen. De leukste uitnodiging is een persoonlijke uitnodiging en daar is de persoonlijke servetring ideaal voor. Een origineel cadeau om voor jezelf aan te schaffen maar natuurlijk ook om als cadeau te geven bij een dinertje bij iemand anders.

Productdetails

  • Formaat : 5 x 8 cm
  • Oppervlak is gemaakt van krijtbord
  • Inhoud: 1 servetring inclusief wit potlood

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:57:00+00:00