Contact

Deurmat Walk of Fame – met eigen naam

€ 32,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Leven als een superster, dat wil iedereen wel. Of in ieder geval wil iedereen wel met zijn of haar naam in de Walk of Fame. Deze deurmat is een cadeau dat je kunt personaliseren met de naam van de ontvanger. Een origineel en persoonlijk cadeau-idee voor de nieuwe woning of het housewarming feestje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De te personaliseren deurmat Walk of Fame is een verrassend cadeau voor de fans van Hollywood en de glamoureuze filmwereld. De Hollywood Walk of Fame loopt langs Hollywood Boulevard en telt meer dan 2.500 sterren. Is het niet geweldig om een eigen ster voor de huisdeur te hebben, net zo'n ster als Charlie Chaplin, Elvis Presley en John Travolta?

Dit persoonlijke cadeau is een praktisch en origineel cadeau voor vrienden, kennissen of om jezelf een keer te schenken. Kies bij de bestelling de naam die in het midden van de ster moet verschijnen en de persoonlijke deurmat Walk of Fame is klaar om gemaakt te worden. Bij het opgeven van een naam staan er 30 tekens tot je beschikking.

De deurmat heeft een afmeting van 60 x 60 cm en is gemaakt van kokos. Daarmee is het een natuurlijk product dat biologisch afbreekbaar is. Het stevige accessoire voor de huisdeur kan eenvoudig worden gereinigd met een stofzuiger en kan ook worden uitgeklopt. Alle passanten zullen even naar de mat kijken om te zien welke superstars er bij hun in de buurt wonen. Een blikvanger die door de donkere kleur niet zo snel vervuilt en bovendien lang meegaat.

Productdetails

  • Materiaal: bovenzijde 100% polyester, onderzijde 100% rubber
  • Let op: was de deurmat niet in de wasmachine. Wij bevelen een handwas aan.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:45:20+00:00