Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Personaliseerbare kinderrugzak

  € 24,90
  Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  DHL Express mogelijk
  - +
  Net als veel volwassenen willen kinderen ook graag een eigen rugzak hebben. Deze kinderrugzak biedt ruim voldoende plaats voor bijvoorbeeld brood, fruit of het favoriete knuffelbeest. Een persoonlijke foto op de klep van de kinderrugzak maakt dit te personaliseren cadeau compleet.
  Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

  *gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Dit is een leuk cadeau voor de kleintjes. Hiermee kunnen ze de dingen die ze op het kinderdagverblijf nodig hebben ook zelf meenemen. Er is meer dan voldoende ruimte voor knuffels en eten. Maar het is ook een handig accessoire als het gezin op vakantie is of een dagje uit, want niets is leuker voor de kleine peuter om dan ook een eigen rugzak te dragen.

  Kleine kinderen vinden het prachtig als ze iets hebben wat andere kinderen niet hebben. Deze kinderrugzak is in dat geval ideaal. Op de klep van de kinderrugzak past de foto die dit accessoire voor kinderen zo uniek maakt. Natuurlijk past hier een foto van het kind zelf, maar ook een foto van het lievelingsdier, een raceauto of een sprookjeskasteel behoort tot de talloze mogelijkheden.

  Met de nodige creativiteit is het mogelijk een bijzonder fraaie en originele kinderrugzak te bestellen. Het kind zal vast en zeker stralen van geluk als hij of zij een eigen, persoonlijke rugzak cadeau krijgt. De naam van je kind kan in grote letters bij de foto vermeld worden, zodat duidelijk is wie de eigenaar van deze fraaie kinderrugzak is!

  Productdetails

  • Afmeting: 230 x 170 x 75 mm
  • Materiaal: 60% katoen, 40% polyester
  • Te bedrukken klep: 150 x 110 mm

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2021-10-21T09:55:17+00:00