Contact

Personaliseerbaar wittewijnglas van Leonardo

Vanaf € 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Op voorraad

Een mooi cadeau voor bourgondiers en ieder ander die graag een bijzonder wijntje lust. Want een mooie wijn smaakt alltijd net iets beter in een net zo mooi glas. Dit elegante wittewijnglas is niet alleen mooi vormgegeven maar kan nog worden verfijnd met een persoonlijke gravure.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kunt dit glas niet alleen met namen versieren maar zeker ook met woorden, korte spreuken, initialen of betekenisvolle data. Laat een tekst naar keuze in het glas graveren en maak zo van dit elegante wittewijnglas een bijzonder en persoonlijk cadeau. Een glas als dit verdient een beter plaatsje dan achter gesloten deuren in een kast. Het komt meer tot zijn recht in een vitrine, of natuurlijk nog beter: volgeschonken op tafel bij een feestelijke gelegenheid.

Toch leukt dit glas ook zonder enige moeite een doodgewone avond op. De speciale gravure herinnert aan een fijn persoon, moment of andere gebeurtenis die een glimlach op je gezicht kan toveren. Dat maakt een lekker wijntje na een lange dag hard werken nog net iets fijner.

Een cadeau waarmee je altijd goedzit, bijvoorbeeld geschikt voor een bruiloft, verjaardag of andere speciale gebeurtenis.

Productdetails

  • Inhoud: 312 ml
  • Hoogte: 210 mm
  • Doorsnede: 75 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T10:09:46+00:00