Contact

Personaliseerbaar rodewijnglas van Leonardo

Vanaf € 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Sorry, ik dacht dat het mijn glas was. Hallo?! Het is een absolute no go een slok dure wijn uit het glas van iemand anders te drinken. Met dit te personaliseren glas voor rode wijn van Leonardo voorkom je dit soort ellende. Niemand haalt het in zijn hoofd uit dit gegraveerde glas te drinken. Maar liefst 35 tekens heb je om er iets op te zetten wat helemaal past bij degene die dit rodewijnglas cadeau krijgt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Goede wijn behoeft geen krans, want de smaak zegt al genoeg. Hetzelfde geldt voor het glas waarin de wijn wordt geschonken. Dit wijnglas is behalve een blikvanger ook een glas om van te genieten. Je kunt er bijvoorbeeld de jarige mee verrassen door er "Van harte gefeliciteerd" op te zetten, gevolgd door de geboortedatum van hem of haar.

Ook kun je je allerliefste vriend nog eens zeggen hoeveel je van hem houdt. Die woorden leest hij telkens weer als hij van een goed glas rode wijn geniet. Maar ook zonder wijn erin is dit glas een mooi stuk decoratie dat zowel in de keuken als in de woonkamer helemaal tot zijn recht komt.

Santé, proost, cheers! Personaliseer dit rodewijnglas en laat je fantasie helemaal de vrije loop. Laat dit glas voor het leven gepaard gaan van een lekker flesje rode wijn, zodat het cadeau meteen in gebruik genomen kan worden. De ontvanger zal zeker ook voor jou een glaasje inschenken!

Productdetails

  • Inhoud: 645 ml
  • Hoogte: 250 mm
  • Diameter: 95 mm
  • Gravure richt zich naar het gekozen design.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T07:48:44+00:00