Contact

Personaliseerbaar Martiniglas van Leonardo

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

James Bond, Sex and the City, het zijn beroemde voorbeelden van films waarin het Martiniglas graag wordt geheven. Gun iemand een eigen, persoonlijk Martiniglas door hem of haar dit te personaliseren cadeau te overhandigen.

* Verplichte velden

€ 16,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een echte Martini drink je uit het echte, traditionele kegelvormige Martiniglas. Deze cocktail van gin en droge witte vermouth wordt vaak verward met het gelijknamige Italiaanse merk Martini & Rosso. Dat is echter wat anders. De cocktail van James Bond en de dames van Sex and the City wordt vaak geserveerd met een olijf als garnering en een stokje om te roeren.

Over de klassieke bereidingswijze verschillende de fans van deze cocktail van mening. Hij wordt op ijsblokjes in een glas geroerd of in de cocktailshaker op het ijs geschud. James Bond geeft de voorkeur aan een geschudde Martini. Uiteindelijk maakt het niet zo heel veel uit, als het Martiniglas maar authentiek is en dat is bij dit personaliseerbare Martiniglas van Leonardo het geval.

Op twee regels met maximaal 10 letters of cijfers per regel kan het Martiniglas van een persoonlijke boodschap worden voorzien. Je kunt de voor- en achternaam erop laten graveren, maar ook 'Proost Peter', 'Cheers Sandra' of 'Gerard 01-01-1950' kunnen op het glas worden gegraveerd. Het kristalglas van Leonardo staat bekend om de hoge kwaliteit. De Duitse glasfabrikant is meermaals onderscheiden voor een bepaalde model glas. Dit is een origineel cadeau-idee, dat je prima kunt combineren met een fles gin en/of vermouth!

Productdetails

  • Volume: 270 ml
  • Hoogte: 179 mm
  • Diameter: 117 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:32:28+00:00