Contact

Personaliseerbaar hoefijzer

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een hoefijzer brengt geluk, dat weet iedereen. Dit hoefijzer is in verschillende fraaie kleuren verkrijgbaar en is een cadeau dat je kunt personaliseren. Iemand persoonlijk met de naam op het hoefijzer geluk wensen, dat is een uniek cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een hoefijzer over je rechterschouder gooien, dat brengt geluk. Ook hangen veel mensen een hoefijzer boven de deur om het geluk binnen te halen. Volgens veel verhalen is het wel belangrijk dat je het hoefijzer met de open kant naar boven ophangt, zodat je het geluk ook kunt opvangen. Dus in de vorm van een U.

Dit hoefijzer is echt door een paard gedragen, dus origineler kan een hoefijzer niet zijn. Kies uit de kleuren chroom, goud, lila, natuur, roze en rood en laat er een persoonlijke tekst van maximaal 15 tekens op graveren. Daarmee heeft de ontvanger een eigen, persoonlijk hoefijzer in huis om het geluk naar zich toe te trekken.

Om het hoefijzer op te kunnen hangen worden er zelfs 2 spijkers in dezelfde kleur meegeleverd. Bovendien bevindt het hoefijzer zich in een prachtige cadeauverpakking. Het goudkleurige exemplaar ligt op een hopje echt stro en de andere hoefijzers op een kussentje in passende kleur. Wat zijn eigenlijk geluksbrengers en waarom is het hoefijzer een geluksbrenger? Antwoorden op die vragen staan in een speciaal boekje, dat ook wordt meegeleverd. Kortom, dit gepersonaliseerde hoefijzer biedt veel meer dan alleen het ijzeren beslag van een paardenhoef!

Productdetails

Meegeleverd worden: 

  • Handleiding voor het hoefijzer (thema geluksbrenger)
  • Gepersonaliseerd hoefijzer 
  • 2 x spijker in dezelfde kleur
  • Afmetingen: 15 x 15 x 0,5 cm
  • Echt gedragen hoefijzer – inclusief gebruikssporen zoals deukjes of veronderstelde 'afwijkingen'
  • Geen speciale tekens in de gravure mogelijk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T05:28:34+00:00