Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Personaliseerbaar fotokussen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een heerlijk kussen om mee te knuffelen, dat is dit fotokussen met daarop een afbeelding van de te knuffelen persoon. Een leuk en origineel cadeau-idee voor de partner, ouders of vrienden. Dit knuffelkussen is een uniek te personaliseren cadeau!

* Verplichte velden

€ 19,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms heb je iemand in gedachte die ver weg is, maar die je het liefste altijd om je heen zou willen hebben. Je partner die op reis is, je ouders die zo ver weg wonen of de kinderen die de wereld aan het ontdekken zijn. Vasthouden kun je die persoon niet, maar met dit fotokussen kom je er wel heel erg dicht bij in de buurt!

Hou hem of haar gewoon even lekker vast of leg je hoofd erop te rusten bij een middagdutje. Dit unieke cadeau is een uitkomst voor iemand die niet alleen wil zijn en de ander mist. Natuurlijk kan het fotokussen van 40 x 40 cm ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Een bewerkte foto met een verjaardagsgroet erop of een foto van het lievelingshuisdier behoren ook tot de mogelijkheden.

Grootouders zullen blij zijn met een fotokussen van hun kleinkind, dat ze vervolgens vol trots aan hun gasten kunnen tonen. Een liefhebber van Ferrari zal zich verheugen met een foto van de beroemde rode racewagen, terwijl je een sportliefhebber kunt verrassen met een of andere sportieve foto. De creativiteit kent hier geen grenzen. Het fotokussen is naast een handig knuffelkussen ook een fraaie decoratie op een stoel of bank.

Productdetails

  • Afmetingen: 40 x 40 cm
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T12:47:41+00:00