Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Personaliseerbaar autozonnescherm

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Schijnt de zon volop, dan kan een auto al snel erg heet worden. Deze auto zonnescherm beschermt de wagen tegen de warme zonnestralen. Het prachtige zonnescherm is zeer bijzonder, omdat dit een personaliseerbaar cadeau is. Kies een eigen foto en maak iemand blij met een een originele auto zonnescherm!

€ 14,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Natuurlijk zijn in de zomer alle parkeerplaatsen onder de bomen al bezet en is er alleen nog plaats op plekken in de zon. Met dit auto zonnescherm is dat geen probleem. Hij zorgt ervoor dat de binnenkant van de wagen niet op een sauna gaat lijken. Bovendien is het nu nog gemakkelijker de auto weer snel terug te vinden, want de afbeelding op de zonneklep is echt uniek.

Welk beeld er op het scherm staat, dat bepaalt degene die dit originele cadeau aanschaft. Laat de creativiteit de vrije loop en denk goed na welke foto het beste bij de ontvanger van het cadeau past. Zijn of haar lievelingsdier, een vakantiefoto, een familiefoto of een bepaald landschap? Alles is mogelijk!

Dit is een cadeau wat de ontvanger niet zo snel vergeet. Immers, het ligt altijd in de auto en bij zonnige dagen versiert het zelfs de voorruit. De auto zonnescherm is niet alleen een handig accessoire in de auto, het is ook een blikvanger vanjewelste. De voorruit is bedekt met een unieke foto en dat valt natuurlijk behoorlijk op. Geef eens een persoonlijk én origineel cadeau en verheug je op de gegarandeerd leuke reactie.

Productdetails

  • De auto zonneklep wordt met twee zuignappen ter bevestiging geleverd
  • Afmetingen: 39 cm hoog, 45 cm breed
  • 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:27:29+00:00