Contact

Peper- en zoutstel Speed & Cocaine

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Laat je gasten schrikken door een snufje speed of cocaine op het eten te doen net nadat je het serveert. Een leuk cadeautje voor het nodige snufje. En ook erg leuk als cadeau voor je beste vriend of vriendin die gaat trouwen, voor als je graag een traditioneel peper- en zoutstel zoekt maar wel er zeker van wilt zijn dat ze het ook echt gaan gebruiken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je gasten zullen hun ogen niet kunnen geloven wanneer je het eten serveert en hen daarbij een snufje speed en cocaine aanbiedt. Alsof het niets is! Geef zelf het goede voorbeeld door rijkelijk de cocaïne te strooien over je gerecht. Of een beetje speed, afhankelijk van je eigen smaak natuurlijk. Of misschien gebruik je ze graag in de keuken, zodat je altijd even wat kunt snuiven tussendoor. Of je vingers af kunt likken als er toevallig wat cocaine naast de pan beland? Een leuk en zeer origineel cadeautje wat toch menige hilarische situaties kan leiden tijdens het eten.

Een peper- en zoutstel dat niemand snel vergeet. Natuurlijk ook een heel leuk idee voor dat alternatieve stel dat eindelijk gaat trouwen - een oude traditie om dan een peper- en zoutstel cadeau te doen. Maar dan niet zo'n saai stel dat ergens in een doos verdwijnt om nooit meer te zien. Nee, een leuk klein cadeautje dat mensen ook zeker weten zullen gaan gebruiken. En waardoor ze ook nog elke dag terugdenken aan hun leuke dag. Dat is weer een van die leuke cadeautjes op Cadeaus.be - overigens niet voor mensen met een zoutarm dieet!

Productdetails

  • Materiaal: porcelein
  • Afmeting: 9 x 4 cm per strooier

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:59:15+00:00