Contact

Peper- en zoutrobots

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Super gadgets, dat zijn deze peper- en zoutrobots die de eettafel wat opvrolijken. Wind de robots op en je kan ze naar je tafelgenoten aan de andere kant van de tafel sturen. Gadgets voor liefhebbers van robots en techniek.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als je van tafel opstaat, kun je dan het zout even geven? Een bekende vraag tijden het ontbijt of het avondeten. Vaak staat het peper- en zoutstelletje niet onder handbereik. Met de peper- en zoutrobots staat niemand meer op. Als iemand aan de andere kant van de tafel het zout wil hebben, dan wind je de zoutrobot op, zet hem op tafel en hij wandelt er vandoor. Kinderen willen niet meer opstaan van tafel, want door de grappige met zout en peper gevulde robots vinden ze de gebeurtenissen op tafel veel te leuk.

Niet alleen kinderen, ook volwassenen beleven veel plezier als ze met z'n allen aan een grote tafel zitten en de peper- en zoutrobots heen en weer lopen. Never a dull moment tijdens het ontbijt of het avondeten met de bijzonder gedetailleerd vormgegeven robots en hun gepeperde en hartige inhoud. Leuk voor het hele gezin, maar net zo grappig voor de gasten die verwonderd opkijken als zout en peper te voet onderweg zijn.

De peper- en zoutrobots zijn zowel een geslaagd cadeau voor moeder als voor vader of gewoon als grappig cadeautje voor de kinderen. Een smaakvol cadeau voor iedereen die van originele gadgets en vooral ook van robots houdt.

Productdetails

  • 7 x 9 cm en 5 x 3 cm
  • 0,03 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:18:40+00:00