Contact

Pennenset voor verliefde stellen

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zo een leuke set pennen kom je niet zo snel tegen. Een leuke set voor in de keuken of in de huiskamer, voor hem en voor haar. Een leuk klein cadeautje dat zeker in de smaak zal vallen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een van de lastigste dingen, een leuk cadeautje bedenken voor mensen die eigenlijk alles al hebben, die helemaal verliefd zijn en eigenlijk genoeg hebben aan elkaar, die het helemaal goed voor elkaar lijken te hebben. Maar wie je toch een leuk en doordacht cadeautje wilt geven, niet iets dat alleen maar handig is. Maar als ze het sowieso goed kunnen gebruiken, is dat natuurlijk wel mooi meegenomen. Voor al die gevallen, is dit werkelijk het uitermate geschikte cadeautje! Een leuke pennenset in de vorm van een verliefd stelletje, een handig cadeautje waar je zeker geen nee tegen zult zeggen.

Misschien is het op het eerste gezicht niet helemaal duidelijk wat het cadeautje precies is, want heb je nu werkelijk een set poppen cadeau gedaan? Maar wanneer ze nog een keer kijken, zullen de gelukkigen doorhebben wat voor een leuk en handig cadeautje ze in handen hebben. Een geweldig cadeau voor iedereen. Een perfect cadeau dat nooit verkeerd over zal komen en toch heel grappig is. Handig voor op die plekken dat je altijd een pen zoekt, maar nooit kunt vinden. Met een handige standaard zodat ze goed zichtbaar zijn. Handig voor bijvoorbeeld in de keuken voor de boodschappenlijstjes of bij de huisagenda. Waar dan ook, een super cadeautje waarvan je altijd blij zult worden als je er naar kijkt!

Productdetails

  • Hoogte: ongeveer 21 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Navulbaar met normaal te kopen vullingen voor balpennen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T20:00:43+00:00