Contact

Partyslinger

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een absolute musthave voor een verjaardagsfeest of huwelijksfeest! Deze prachtige partyslingers „Just married“ of „Happy Birthday“ bezorgen de feesten net dat beetje extra. Een fantastisch idee voor feestelijke gelegenheden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op de meeste verjaardagfeestjes hangen altijd weer dezelfde bontgekleurde slingers met een paar ballonnen. Dat is niet erg origineel en bovendien erg jammer, want een verjaardag is een unieke dag die veel aandacht verdient, bijvoorbeeld met de partyslinger „Happy Birthday“. Op de 35 fraai gekleurde vlaggetjes kan iedereen duidelijk de felicitatie lezen. Deze boodschap valt op en dat is nou net de bedoeling! De groene en rode letters in Las Vegas stijl laten vermoeden dat we hier een bruisend verjaardagsfeest kunnen verwachten en dat is nou precies wat je van een uniek verjaardagsfeest mag verwachten. De partyslinger past ook perfect in het kantoor van de jarige collega of in de klas van de jarige juf of meester.

Een bruisend feest verwacht je ook bij het zien van de partyslinger „Just married“, het feestelijke accessoire dat op geen enkel huwelijksfeest mag ontbreken. Hang hem boven de deur van de feestzaal, in het huis van de bruid of bruidegom of op de bumper van de auto met de rinkelende blikjes aan de achterkant. De vrolijke letters in zachte pastelkleuren verhogen de feestvreugde al voordat het feest daadwerkelijk is begonnen. De sfeervolle vlaggetjes blijven net als het huwelijksfeest zelf vast en zeker bij de meeste bezoekers in het geheugen gegrift. Een leuk cadeau voor een passende gelegenheid.

Productdetails

  • In 2 uitvoeringen
  • 35 vlaggetjes, circa 20 x 12 cm
  • Van papier

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:48:37+00:00