Contact

Partybril "Fiësta“

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Op voorraad

Viva Mexico! Je voelt het temperament door je aderen stromen als je deze partybril "Fiësta“ op je neus hebt staan. Het is echter meer dan een bril, want onder je neus bevindt zich een dikke, zwarte snor. Dit feestartikel is een grappig cadeau-idee voor themafeestjes of carnaval!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze partybril "Fiësta“ ben je de blikvanger op ieder feest. Door de zonnebril en de grote snor is dit een bijzonder geliefd accessoire op feesten met een Zuid-Amerikaans karakter. Tequila, cocktails en taco's mogen dan natuurlijk niet ontbreken! De partybril "Fiësta“ past ook goed bij het volgende carnavalsfeest. Je kunt er nog een poncho bij dragen en een echte sombrero bij opzetten. Draag je ook nog een gitaartje in je arm, dan kun je tijdens de carnavalsoptocht naar hartenlust dansen en plezier maken.

Natuurlijk is de partybril "Fiësta“ ook gewoon een leuk accessoire om bij de hand te hebben, zodat je overal en altijd spontaan in een handomdraai kunt transformeren tot een alter ego. Zowel mannen als vrouwen kunnen met deze partybril  uit de voeten. Het gaat om de feestvreugde en die straal je met deze partybril gegarandeerd uit. De zonnebril met de snor eronder heeft een eenheidsmaat en is een feestelijk cadeau-idee voor hem en haar.

Productdetails

  • Zonnebril met nepsnor
  • Eenheidmaat

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-22T18:56:38+00:00