Contact

Paris, je t'aime - fotolijstjes

€ 26,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Parijs. De stad van de liefde, de Eiffeltoren, het Louvre en de slotjes aan de brug is het thema geworden van deze mooie fotocollage set. Een fotolijst bestaande uit 4 verschillende lijstjes die samen met een Eiffeltoren jullie connectie met de stad en met elkaar weerspiegelt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze stralend witte fotolijstjes kan je iemand een cadeau geven welke aansluit bij zijn of haar liefde voor Parijs. Of misschien wil jij iemand wel een cadeau geven om aan te tonen hoeveel je van deze persoon houdt. De stad van de liefde, Parijs, met zijn iconische Eiffeltoren, biedt genoeg mogelijkheden om te verwerken in een collage welke geluk en liefde uitstraalt.

De witte fotogalerie bestaat uit 3 samenhangende fotolijstjes die samen met een hartvormig fotolijstje en een Eiffeltoren aan elkaar worden gehouden. Daardoor bieden ze genoeg plaats om wel 4 foto´s in te stoppen waarmee je een mooie collage creëert. Natuurlijk hoeven dit niet allemaal foto´s te zijn die te maken hebben met de stad Parijs. Dit kunnen ook gewoon lieve foto´s van jou en je beste vriend of vriendin zijn, of van je partner. Of misschien heb jij wel een leuke reis met iemand gemaakt waar je een mooie collage van cadeau wilt geven. Met alle verschillende fotolijstjes aan elkaar heb je genoeg mogelijkheden om hier een leuk en creatief cadeau van te maken vol met dierbare herinneringen. Ook een heel leuk cadeau om te geven zonder dat je er al foto´s in doet. Zo geef je iemand een fantastische mogelijkheid om zelf mooie herinneringen te gaan maken en hier de lijstjes mee op te vullen.

Productdetails

  • Set bestaande uit 4 fotolijstjes.
  • 3 fotolijstjes in standaard foto formaat (10 x 15 cm) en 1 in de vorm van een hartje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:18:58+00:00