Contact

Paperloop - plakband

Vanaf € 9,90
(€ 0,20 / m) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een cadeautje is natuurlijk pas af wanneer het leuk is ingepakt! Daarom is er deze bijzondere 'paperloop'. Een rol plakband met een bijzonder ontwerp waarmee je jouw cadeautjes op een bijzondere manier kunt versieren. Een geweldige manier om een cadeautje een persoonlijke uitstraling te geven. Elke simpele doos wordt zo een bijzondere verpakking!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Cadeautjes geven en ontvangen, dat is wat jarig zijn en vrienden hebben zo leuk maakt! Of nou ja, het is iets waar je zeker naar uit kijkt, en dan bedoel je niet alleen wat het is dat je vrienden voor je hebben gekocht. Nee, zeker zo belangrijk is de manier waarop de cadeautjes zijn ingepakt! Want dat zegt ook heel veel over de aandacht en verzorging van de gever. Hoeveel tijd en hoeveel creativiteit heeft iemand voor jou over? Nou, met deze leuke rol plakband kun je alle saaie verpakkingen eenvoudig omtoveren in een super leuk cadeautje. In verschillende ontwerpen, elk op zijn eigen manier een bijzondere wijze waarop je kunt laten zien hoe creatief je wel niet bent! Want het gaat niet alleen om creativiteit, ook de juiste hulpmiddelen zijn belangrijk! En met deze leuke feestelijke rollen zit je zeker goed!

Een saaie doos in moeten pakken kost je al snel een hele rol pakpapier, maar met deze leuke rol plakband hoef je dat papier niet meer te verspillen! Want zelfs een saaie bruine kartonnen doos kan met deze leuke rol plakbaand een bijzonder tintje krijgen, waardoor jouw cadeautje direct op zal vallen! Iedereen zal zich verbazen over dat prachtige cadeautje!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:03:27+00:00