Contact

Paper Teddys

Vanaf € 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een super cadeau voor degenen die bij een bijzondere gelegenheid een heel persoonlijke groet willen achterlaten en die bovendien geen schroom hebben om iets te schrijven, tekenen of kleuren. Is de Paper Teddy eenmaal naar wens vormgegeven, dan overhandig je hem persoonlijk of stuur hem per post. 

* Verplichte velden

€ 16,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Origineel, persoonlijk en creatief. Dat geldt voor deze Paper Teddy, die in de vorm van een beer of een aap verkrijgbaar is. Na het uitpakken is het beest nog helemaal kaal en wit, zodat je tal van mogelijkheden hebt om je fantasie erop los te laten. Je kunt bijvoorbeeld een verjaardagstaart op zijn buik tekenen, een hartje op de armen achterlaten of een leuke tekst achter op zijn rug schrijven. Is de ontvanger ziek, dan kun je her en der op het lichaam allerlei gezondheidswensen opschrijven. Naast schrijven, kleuren en tekenen kun je er ook glitters opplakken of stukjes stof aan vastnaaien.

De Paper Teddy kan ook met een groet als brief worden verzonden. In sommige landen hoef je er alleen maar postzegels op te plakken en dan wordt het bijzondere cadeau als brief bij de ontvanger afgeleverd. Je kunt de beer of aap ook een bepaalde gezichtsuitdrukking geven, kleding erop tekenen of er leuke stickers op plakken. Het papierachtige materiaal bestaat uit een kunstvezelstructuur en is bestand tegen vochtigheid en scheurt niet zo gemakkelijk uit elkaar. Dit unieke, persoonlijke cadeau is niet alleen geweldig voor kinderen, ook volwassenen kunnen met dit zelf vorm te geven cadeau goed uit de voeten.

 

 

 

 

Productdetails

  • Tyvel, vulstof
  • 17 x 19 x 10,5 cm
  • 0,03 kg
  • Verkrijgbaar als aap of beer

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T21:33:20+00:00