Contact

Paard in glazen kubus met gravure

Vanaf € 44,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Op het bureau of op de schoorsteenmantel komt dit bijzondere cadeau goed tot zijn recht. In de glazen kubus bevindt zich een gelaserd paard in een globe. Op de voorkant kan boven- of onderaan een tekst worden gegraveerd, waardoor het een heel persoonlijk cadeau wordt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit moderne decoratiestuk is voor liefhebbers van paarden een passend cadeau. Op een bijzonder ingenieuze wijze is met lastertechniek een paard in een wereldbol vormgegeven. Door het driedimensionale effect kun je dit object van alle kanten goed bekijken. Het is een absolute blikvanger, want deze combinatie van dier en voorwerp in een glazen kubus is geen alledaagse aanblik.

De vormgeving van het opspringende paard is gedetailleerd en zeer natuurgetrouw. Hetzelfde geldt voor de wereldbol. Je ziet de landen en de ronde omtrek van de planeet waarop we leven. Op de voorkant van de kubus is ruimte voor een persoonlijke boodschap, die bovenaan of onderaan neergezet kan worden, helemaal zoals je zelf wilt.

Wat er op de voorkant komt te staan, dat hangt van de creativiteit af van degene die dit cadeau schenkt. De naam van de jarige met zijn of haar geboortedatum, een wijze spreuk, de trouwdatum of alleen de naam van de ontvanger. Schrijf de tekst afhankelijk van de gelegenheid waarbij het cadeau wordt gegeven en je maakt gegarandeerd iemand erg blij met een uniek, persoonlijk cadeau.

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:04:13+00:00