Contact

Ovenwant met diamant

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iedereen weet dat vrouwen erg houden van diamanten en prachtige juwelen. Natuurlijk wil je er ook in de keuken tijdens het bakken en koken elegant uitzien. Dat beetje extra luxe en een grappige erkenning van het dragen van juwelen thuis worden verenigd in de vormgeving van deze ovenhandschoen. Want iedere vrouw wil er toch prachtig uitzien, ook tijdens het koken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Over vrouwen en hun juwelen bestaan veel bekende citaten. Zo kent toch iedereen kent de beroemde uitspraak ''diamonds are a girl's best friend''? En niets is minder waar, want iedere vrouw wil er toch altijd prachtig uitzien en dat kan alleen met mooie juwelen: prachtige ringen om de vingers, een mooie armband en misschien nog een ketting.

Dit cadeau-idee gaat een beetje in deze richting en gaat er vanuit dat vrouwen er altijd stralend uit mogen zien. Bij de vormgeving van deze ovenwant zijn de ontwerpers precies van deze gedachte uitgegaan: ook bij het koken en bakken zouden de juwelen moeten fonkelen. Daarom is de omtrek van een hand op de zwarte ovenwant gedrukt. Om de pols van deze hand zie je al een stijlvolle en elegante armband. Maar waar het echt om draait is de fonkelende en extra grote diamant die als een echte ring om de vinger geschoven lijkt te zijn. Iedere vrouw verdient het tijdens het koken ook mooi en elegant te kunnen blijven.

Deze handige keukenhulp verbindt daarmee op een grappige manier het praktische element met de drang om stijlvol te blijven. Een leuke verrassing voor iedereen die daarvoor vereerd zou moeten worden omdat ze altijd de heerlijkste maaltijden, taarten en toetjes op tafel zetten en zo lang staan te zwoegen achter het aanrecht. Een leuk cadeau voor vrienden of vriendinnen die nooit zonder hun juwelen kunnen, maar ook niet zonder hun pannen en ovenschalen kunnen.

Productdetails

Afmetingen: 20 x 32 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:15:44+00:00