Contact

Originele fotolijstjes

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Met deze leuke fotolijstjes laat je je van je leukste kant zien! Originele fotolijstjes waarin al je leuke foto's nog leuker uitkomen. In verschillende leuke ontwerpen. Leuk voor in de vensterbank of aan de muur, een super leuk cadeautje voor familie, vrienden en stiekem ook wel gewoon voor jezelf!

* Verplichte velden

€ 6,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Fotolijstjes kun je nooit genoeg hebben, zeker niet in deze tijd waarin foto's alleen nog maar op de social media lijken te bestaan. Geef ze weer een vaste plek in je huis, met deze leuke eigentijdse fotolijstjes waarmee je foto nog leuker wordt! Want een herinnering is natuurlijk nog beter te onthouden als je hem bewaart, op een floppy-disk natuurlijk! Het is niet voor niets het teken geworden op de computer om alles mee te bewaren! Niet alleen leuk voor computernerds, ook voor iedereen die nostalgisch terugdenkt aan de tijd dat een floppydisk meer was dan een klein tekentje op de computer, maar een teken was van de moderne tijd!

Of wat denk je van die leuke postzegel, want niet alleen de koning mag met zijn gezicht op een zegel, ook je kleinkinderen of je geliefde kunt je op deze manier een vaste plek geven. Ook de liefhebbers van kitsch komen hier helemaal tot hun recht, met dit mooie gouden fotolijstje komen alle vakantie-foto's nog beter tot hun recht! Of leuke huwelijksfoto's, of foto's van alle kleinkinderen. Nou ja, eigenlijk passen alle foto's er goed bij! Kortom, genoeg keuze voor alle smaken, en hoe dan ook een super origineel cadeau voor iedereen!

Productdetails

  • In vier varianten
  • Voor een foto met een afmeting van 10 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:07:01+00:00