Contact

Opwindbare opa en oma

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze beweeglijke oudjes kunnen in een loopwedstrijd tegen elkaar ingezet worden. Zij leveren het bewijs dat ook pensionado's nog zo fit als een hoentje kunnen zijn. Daarvoor hoef jij zelf niet te bewegen, want deze opa en oma doen al het werk vanzelf. Nu hoef je hen alleen nog vanaf de bank of aan tafel hard aan te moedigen. Hopelijk wint jouw opa of oma!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met dit unieke cadeau krijg je gelijk twee stoere senioren in één set thuisbezorgd! En vanaf nu kun jij thuis met vrienden of familie een ware senioren race houden. Misschien een wedje leggen? Wie bereikt als eerste de finish? Eigenlijk lijkt het een wat oneerlijke wedstrijd, want oma met haar rollator lijkt lang niet zo snel te zijn als opa op zijn snelle scootmobiel. Maar schijn bedriegt, want ook oma kan behoorlijk snel zijn. Ze laat zich geen strobreed in de weg leggen. Zowel opa als oma zullen proberen iedere hindernis te overwinnen om als eerste bij de finish te zijn en jou niet teleur te stellen. Als ze flink op gang zijn gekomen, zorgen deze oudjes in ieder geval overal voor goede stemming. Een geweldig idee om de stemming op een feestje flink te verbeteren.

Natuurlijk ook een leuke gadget voor jou en je collega's. Als er op vrijdagmiddag niets meer te doen is, kan je met opa en oma prima de tijd uitzitten. Een humoristisch cadeau met hoge plezierfactor! De beide figuurtjes zijn met veel liefde voor detail vormgegeven. Wie er eentje in de hand heeft, wil ze niet meer loslaten. Maar dat is juist wel de bedoeling, want jouw senioren-team moet natuurlijk winnen! Dit geinige speelplezier voor tussendoor is een welkome afleiding voor jong en oud op ieder moment van de dag. Schaterlachen is vanaf nu gegarandeerd. Veel plezier met aanmoedigen!

Productdetails

Höhe: je ca. 8,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T02:45:36+00:00