Contact

Ophangbaar bloemenvaasje

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zin in een bloemetje in huis, maar geen vaas ter beschikking? Of ben je simpelweg wat onhandig en durf je geen vaas in de vensterbank neer te zetten? Een beetje extra vrolijkheid in huis zonder scherven vind je hier! Leuk om zelf in huis te hebben, maar ook absoluut een winnaar als het om cadeautjes gaat.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Bloemen blazen leven in ieder huishouden, zelfs als je niet zo van de bloemen bent besef je toch dat bloemen je interieur leuker maken. Maar dan, als je een bosje krijgt heb je weer een vaas nodig. Als je zelf geen bloemenpersoon bent, grijp je waarschijnlijk naar de dichtstbijzijnde emmer of iets dergelijk onhandigs. Omdat je weet hoe stom dat eruit ziet, koop jij voor de eerstvolgende verjaardag, dit schattige plastic bloemenvaasje waar je één, drie of zeven bloemetjes in kan steken. Ook leuk voor een housewarming of gewoon ´zomaar´. Die bloemen koop je natuurlijk apart, of je laat een van de anderen uit jullie gezelschap een vers bosje halen.

Het voornaamste is dat de ontvanger in ieder geval meteen een vaas heeft en dus geen capriolen uit hoeft te halen met emmers en flessen water om ze in te zetten. Dat is grappig voor 5 minuten, maar daarna wil je iets moois of creatiefs hebben om naar te kijken. En waar hij of zij de nieuwe aanwinsten ook wil hangen, alles is mogelijk - van de koelkast tot een spiegel of op het raam. De versie met zeven vaasjes kan overigens op zichzelf staan dus die is leuk voor de op salontafel met veel gekleurde bloemetjes erin. Kortom: dit is een handig cadeautje voor ieder om in huis te hebben. Man, vrouw, jong of oud - sfeer in huis wil iedereen. Gek op bloemen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:46:23+00:00