Contact

Opblaasbare loophulp

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een van jouw vrienden wordt 30 of zelfs NOG ouder?! Dan is het de hoogste tijd voor de opblaasbare loophulp. Dit looprek is, net als het origineel, 90 cm hoog en dus op perfecte loophoogte. Het oude feestvarken zal zich misschien nog te jong voelen deze echt te gebruiken of misschien merkt hij juist dat hij een echte nodig heeft.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vanaf nu zal nooit meer iemand op je verjaardag vragen hoe oud je eigenlijk geworden bent. Want als je dit looprek voor je verjaardag krijgt, weet iedereen meteen dat je daar liever niet over wilt praten. Duidelijk is dat je er niet jonger op wordt. Ieder jaar zal een lolbroek natuurlijk wel een grapje willen uithalen die met de net behaalde leeftijd verbonden is. Maar dit cadeau met een knipoog naar de „bijna bejaarde“ zal iedere andere grap overtreffen! Ook is al jouw vriend of vriendin misschien helemaal nog niet zo oud: jong geleerd is oud gedaan. Zo kan de jarige in ieder geval vast oefenen voor als hij of zij echt oud gaat worden.

Ook voor de echte ouderen is dit een geweldige verrassing. Heeft een van je ouders Abraham of Sara gezien? Dit looprek is het beste cadeau voor de vijftigste verjaardag. Natuurlijk moet dit met een knipoog worden opgevat. Desondanks zal dit geschrokken blikken opleveren van degene die het cadeau uit zal pakken. Nadat de slappe lach gekalmeerd is, zullen ze het natuurlijk toch even willen uitproberen. Bovendien ziet deze loophulp opgeblazen er ook nog eens heel echt uit! Als de jarige een flinke dosis humor bezit, zul jij zijn of haar verjaardag onvergetelijk maken!

Productdetails

  • Afmeting wanneer opgeblazen: ca. 90 x 90 x 90 cm
  • Niet ter vervanging van een echteloophulp te gebruiken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:35:36+00:00