Contact

Opblaasbare cupcake

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Het is helemaal in: cupcakes eten. Of het nu is als toetje, of bij de thee. Met deze opblaasbare cupcake heb je altijd wat lekkers in huis. En dat helemaal zonder calorieën! Geweldig cadeau!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Waarschijnlijk ken jij ook wel iemand in je omgeving die er helemaal weg van is. Cupcakes! Met frosting natuurlijk, en dan red velvet smaak, of misschien chocolade? Welke smaak ze ook graag hebben, cupcakes zijn bijna een must voor bij elke maaltijd, elke keer als je iets gaat drinken wordt er wel om gevraagd. Gelukkig heb jij met dit leuke cadeautje iets in huis dat hun honger en verlangen naar het kleine gebakje even zal stillen. Want in het leuke doosje zit een opblaasbare cupcake die ongeëvenaarde proporties aanneemt!

Perfect voor elk dieet, zelfs een suikervrij of glutenvrij dieet kan deze cupcake aan. Perfect als koekje van eigen deeg, want tsja, iemand die alleen maar kan denken aan wanneer hij of zij de volgende cupcake kan bemachtigen moet er niet van opkijken dat andere mensen op de proppen komen dat enkel met lucht gevuld is. En ookal is het niet precies wat ze verwachten als ze horen dat jij een cupcake voor hen hebt, ze zullen deze cupcake nooit meer los willen laten. Alleen... even oppassen dat ze er niet ook echt hun tanden in gaan zetten! Hij ziet er lekker uit, maar vooral de ogen zullen er van kunnen genieten.

Een leuk grappig cadeautje voor de erge honger naar cupcakes! Dit kleine luchtige koekje komt zeker goed aan!

Productdetails

  • Opgeblazen: 10,8 cm hoog
  • In metalen doosje (7,6 x 5,1 cm)
  • Materiaal: vinyl
  • Niet eetbaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:19:42+00:00