Contact

Opblaasbare Bier Emmer

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Laat de warme zomeravonden maar komen want met de opblaasbare bieremmer heb je het perfecte hulpmiddel in huis om je bier koud te houden. Een belangrijk cadeau voor alle vrienden van gekoelde blondjes.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zomer, BBQ en vrienden; het enige wat ontbreekt is koud bier. En om dat makkelijk te kunnen regelen is er de Opblaasbare Bier Emmer. Perfect gevormd om meerdere biertjes op precies de juiste temperatuur te houden en jouw feestje de hele avond door te laten gaan. Met 10 Liter inhoud biedt deze bak genoeg plaats voor talloze biertjes en heerlijk verfrissend ijswater.

Naast dat deze emmer er fantastisch uitziet is deze opblaasbare unit super licht in de transport en neemt hij nagenoeg geen ruimte in. En natuurlijk is deze luchtige container in bierglasvorm een goede reden voor een heleboel goede humor, grappen en een altijd welkome aanleiding voor gesprekken met vreemden die ook wel van een biertje houden. Deze bierkoeler is niet alleen het toppunt voor feestjes, BBQ's en zomeravonden het is ook een tof cadeau voor vrienden en bekenden. En hoewel het in de zomer een onmisbaar cadeau is kan deze koeler natuurlijk ook in de herfst, winter en lente zijn werk blijven doen door al jouw biertjes op de perfecte temperatuur te houden.

De Opblaasbare Bier Emmer zal al gauw het object worden waar iedereen in jouw vriendengroep om zal vragen bij het organiseren van een feestje en behoort nu al tot de klassiekers van Cadeaus.be.

Productdetails

  • Inhoud: 10 L
  • Formaat (opgeblazen) 44 x 32 x 42 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:50:25+00:00