Contact

Op afstand bestuurbare smartphone helikopter

€ 59,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In tegenstelling tot traditionele op afstand bestuurbare helikopters is de iPhone en Android Helikopter helemaal aangepast aan deze tijd. Voor deze helikopter heb je geen afstandsbediening meer nodig en bestuur je hem simpelweg met je iPhone of Android smartphone.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb je altijd al een keer een helikopter willen besturen? Dan is dit je kans! Deze super coole helikopter is volledig te besturen vanaf een app op je smartphone of tablet. De op afstand bestuurbare smartphone helikopter werkt voor alle iOS en Android apparaten. Het enige wat je er voor nodig hebt is de helikopter en een smartphone. De app is kosteloos te downloaden in de Apple Appstore en Android Play Store en synchroniseren is heel makkelijk. Direct zal de helikopter op 1 acculading (LiPo Akku,3.7 V, 85 mAh) 6 minuten alle kanten op vliegen die jij in gedachten hebt. Zelf vliegen was nog nooit zo simpel met deze makkelijk te bedienen op afstand bestuurbare smartphone helikopter.

In slechts 25 minuten kan je de helikopter weer volledig opladen via de bijgeleverde USB laadkabel waarna je de piloot weer uit kan hangen. Een cadeau voor jong en oud en voor jongens en meisjes super snel onder de knie te krijgen. Zelfs voor mensen met vliegangst is dit het perfecte cadeau om te genieten van aerospace en het gevoel te ervaren om een helikopter onder controle te hebben.

Probeer mooie bochten of juist rechte landingen en dalingen als een echte helikopter en daag je vrienden uit om zo scherp mogelijke vluchten te maken. Dit is een cadeau wat je niet meer weg wil leggen zodra je de gratis app hebt geïnstalleerd en je de helikopter voor het eerst op ziet stijgen.

Productdetails

  • Bestuurbaar via een iOS of Android app (gratis te downloaden)
  • Vliegt 6 minuten op 1 accu (LiPo Akku,3.7 V, 85 mAh) (meegeleverd)
  • Laad met een USB kabel (meegeleverd) op in 25 minuten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T08:02:45+00:00