Contact

Ontbijtplankje voor elk humeur - kaneelsterren slachtpartij

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Die gelukzalige grijs kun je wel begrijpen, wie wil er met kerstmis nu niet in kaneelsterren baden? Het ontbijtplankje uit de serie ''voor elk humeur'' zal ook zeker weer voor een goed humeur zorgen. Het plankje als sinterklaas cadeau of met de advent is zeker een schot in de (feestelijke) roos.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als je kaneel ruikt, dan denk je gelijk aan kerstmis. Daarom is dit ontbijtplankje juist geschikt om cadeau te doen rond december. Op het plankje staan kaneelkoekjes in vorm van sterren. Te midden van deze sterren ligt een kopje uit de ‘’voor elk humeur’’ serie. Die gelukzalige grijns begrijpen wij wel. Want wie wil er nu niet baden in die heerlijk koekjes?! Helaas kun je niet elke ochtend een kaneelsterren- slachtpartij veroorzaken. Maar je kunt je wel elke morgen verblijden met dit ontbijtplankje. Door het vrolijke kopje op het plankje krijg je vanzelf een goed humeur. Zo start je elke dag met een vrolijk gevoel. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger van dit cadeau vast net zo gelukzalig zal gaan grijnzen als het kopje uit die 3D-serie op het plankje, die een bad neemt in het heerlijke kerstgebak.

Door de zee van kaneelsterren en het schattig gezichtje van het beroemde kopje krijg je vanzelf zin in de kerst. Gezellig koekjes bakken, lange avonden voor de open haard en lekker lang theeleuten met vrienden en familie. Met dit kerstcadeau maak je je vrienden en familie ontzettend blij. Vooral als het een onverwachte verrassing is! Omdat het plankje alles behalve kitscherig is, is het ook geschikt voor mensen die niet van kerst en sinterklaas houden! Een leuk ontbijtplankje met een vrolijke uitstraling van goede kwaliteit. Het ideale cadeautje als je niet weet wat je voor je getrokken sinterklaaslotje moet kopen. Maar ook onder de kerstboom kun je genoeg mensen blij met dit prachtige plankje maken.

Productdetails

  • Afmeting: ca. 23 x 14 cm
  • Materiaal: melamine
  • Veilig voor contact met voedsel
  • Geleverd in cadeaubox

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:57:23+00:00