Contact

Ondergoed voor noodgevallen

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wellicht een typisch mannen-fenomeen. De berg met wasgoed groeit, maar ondertussen heb je geen schone onderbroek meer om aan te trekken. Wat handig dat je deze handige onderbroeken voor noodgevallen in de kast hebt staan. Want "better safe than sorry", zoals de Engelsen zeggen. Een grappig cadeautje voor precies die mannen die, ja, onderbroeken voor noodgevallen eigenlijk nodig hebben.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze leuke doos is men eindelijk van de grote nood geholpen. Want het is natuurlijk stom dat je bent vergeten die was te draaien, ook al had je al dagen gezien dat de wasmand vol was geraakt. Maar ja, altijd kwam er iets tussendoor, en nu zit je toch maar mooi met de gebakken peren. Want ga je echt die onderbroek nog een dag aantrekken? En hoe zit het dan met die date met die leuke vrouw? Geen nood! Met deze handige doos heb je beschikking over vijf handige wegwerp-onderbroeken voor eenmalig gebruik. Handig voor die speciale noodgevallen.

En voor wanneer een ongelukje is gebeurd, ook geen nood. Dat kan iedereen toch overkomen? Ook een leuk cadeautje voor vrouwen, want nadat die leuke man toch is blijven slapen, is het toch handig dat ze hem een schone onderbroek aan kan bieden? Dat niemand daar nog nooit eerder aan gedacht heeft, is ons bij Cadeaus.be eigenlijk een raadsel. Een handig en super grappig cadeautje voor iedereen! Ze komen in een maat, waar iedereen het mee moet doen. Maar goed, het gaat om de noodgevallen, dus als je ze toch uiteindelijk niet aan wilt trekken, dan moet je er maar gewoon voor zorgen dat je schone was hebt!

Een uitermate geschikte cadeau voor moeders en vriendinnen die geen enkel excuus meer willen horen voor het zien van een vuile onderbroek! Met dit leuk cadeautje komt die boodschap zeker aan!

Productdetails

  • Bevat vijf wegwerp-slips, in een maat
  • Hoogte van de doos: 10,2 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:39:59+00:00