Contact

Oma's geheime recepten pollepel

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Eindelijk bestaat er een pollepel waarbij het recept er bij ingebegrepen is. In het uitgeholde houten handvat van dit cadeautje is ruimte om jouw speciale recept te bewaren, zodat je altijd nog even terug kon lezen wat dat geheime ingrediënt ook al weer was. Super leuk als cadeautje aan je geliefde met een leuk valentijnsrecept er in. Of voor je kinderen met hun favouriete recept voor als ze op kamers gaan.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze klassieke pollepel verraadt op eerste gezicht niet alles, wat hij kan en weet. En dat is maar goed ook, want een geheim recept moet je niet zomaar laten ontfutselen. Het wordt overgegeven van generatie op generatie en zit een goede kok uiteindelijk in de vingers. Maar voor degenen die het even vergeten zijn, en voor de koks die het nog niet in de vingers hebben, is er nu deze handige pollepel. In deze pollepel zit in de holle binnenkant van de steel alles wat je nodig hebt om dat heerlijke recept van oma klaar te maken. Het perfecte geschenk dus, vooral voor iedereen die zich zekerder voelt in de keuken met de kennis van oma bij de hand.

De pollepel is 30,5 cm lang en de holle binnenkant kan afgesloten worden met een goede kurk, zodat het recept goed opgeborgen kan worden en gebruikt kan worden wanneer je het nodig blijkt te hebben. Het notitieblaadje wordt direct meegeleverd, zodat het cadeautje direct in te zetten is. Een cadeau dat het beste recept in de kok naar boven haalt. Leuk cadeau idee voor als je kind op kamers gaat en je hem of haar een favoriet recept mee wilt geven.

Productdetails

  • Materiaal: hout
  • Lengte: ca 30,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T04:49:20+00:00