Contact

Notitieblokhouder "Lady"

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een heel leuk en praktisch cadeautje, dat iedereen wel in de hal of in de keuken wil hebben hangen. Een handig houdertje voor een notitieblokje inclusief potlood om handig te bevestigen. Super praktisch cadeautje! Leuk voor je vriendinnen of je vrienden die wel een vriendinnetje kunnen gebruiken dat alles voor hen onthoud!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen heeft wel ergens een notitieblokje rondslingeren. Handig voor boodschappenlijstjes, of dingen die iemand zegt terwijl je aan de telefoon bent. Notitieblokjes zullen nooit verdwijnen, iedereen moet wel eens even snel iets noteren, of een klein tekeningetje maken om iemand anders iets duidelijk te maken. Maar weet je wat nog praktischer zou zijn dan zo'n notitieblokje? Een notitieblokje waarvan je ook altijd weet waar je het hebt gelaten! Want dat soort dingen ga je niet lang onthouden, daarom wil je het juist opschrijven. Van belang is dus dat je precies weet waar dat opschrijfblokje is, en er ook altijd een manier is om er iets op te schrijven.

Met dit leuke houdertje is dat probleem voor altijd opgelost! Want deze leuke dame hang je op in de wc, in de hal, in de keuken, waar dan ook. Zolang je maar weet waar je heen moet lopen, en je hebt direct een notitieblokje bij de hand. Super praktisch! Nooit meer op zoek zijn naar losse lblaadjes, of achterkanten van oude enveloppen gebruiken omdat je weer niet weet waar dat ene notitieblok nu eigenlijk is gebleven. Vanaf nu helpt deze handige lady je bij alle korte notities en boodschappenlijstjes. Super handig cadeau!

Productdetails

Haft-Notizblock inklusive Bleistift

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:43:07+00:00