Contact

Notitieblok - papieren vliegtuigjes

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een geniaal cadeautje: de velletjes van dit notitieblokje hebben op de achtergrond vijf verschillende bouwtekeningen voor papieren vliegtuigjes. Zo kan je in de klas of op het werk kleine berichtjes op uiterst originele manier versturen en zo heb je op de rustige momenten een spannende bezigheid. Een leuk aardigheidje voor de start van het nieuwe schooljaar of van een nieuwe studie of voor je favoriete collega.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

„Zin in koffie en chocolade?“ Collega's en studiegenoten hebben tegenwoordig veel mogelijkheden elkaar snel even een vraag of mededeling te sturen om te communiceren over belangrijke zaken, zoals een korte koffiepauze. Je kunt bellen, smsen, een e-mail sturen of chatten. Maar de berichtjes blijven toch wat onpersoonlijk.

Dus waarom zou je niet op een wat ouderwetsere maar stijlvolle manier een berichtje sturen? Zo kan je bijvoorbeeld gewoon een papieren vliegtuigje door de lucht laten zweven naar de juiste persoon. Vooral als de ontvanger niet ver weg van je zit op kantoor of in de klas zorgt deze manier van communiceren voor een hele hoop plezier. Om de perfecte papieren vliegtuigjes te vouwen, is dit notitieblok heel erg handig. Hiermee kan je vliegtuigjes vouwen om ze een leuk bericht naar de ontvanger te laten zweven. Op de velletjes papier is precies uitgestippeld waar je moet vouwen, zodat het vliegtuigje ook goed door de lucht kan zweven. Het notitieblok heeft meer dan 100 bladzijdes en kan gewoon gebruikt worden om notities te maken. Maar dit notitieblok heeft dus ook nog iets extra's en biedt de mogelijkheid om op kantoor of op school nog meer plezier te hebben.

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen hiermee iedere kans aangrijpen om spannende wedstrijden te houden. Een fantastisch idee voor kleine gelegenheden!

Productdetails

  • vouw-design voor papieren vliegtuigjes op iedere bladzijde
  • 5 verschillende modellen 
  • Grootte: A5, gelinieerd
  • 100 velletjes 

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:21:27+00:00