Contact

Notendopset "Pistachenoot"

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Pistachenoten zijn heerlijk om te eten, maar zorgen altijd voor het nodige afval. Immers, de noot bevindt zich tussen twee doppen die vaak op de grond of op tafel belanden. Deze notendopset „pistachenoot“ scheidt de noot van de dop: één helft wordt gevuld met de lege doppen, de andere heft met de nog gevulde doppen. Een cool verjaardagscadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Alleen al de vorm van deze grote pistachenoot is een genot om te zien. Natuurlijk is hij ideaal uitgerust voor de populaire pistachenoten, omdat je de nog in tact zijnde nootje uit de het ene schaaltje haalt en in het andere schaaltje de lege dopjes achterlaat. Ondanks de vorm is deze schaal natuurlijk ook handig en praktisch bij het presenteren van andere noten. Eerlijk gezegd zouden dropjes of winegums zich in deze doppen ook prima op hun gemak voelen en een contrastrijke lekkernijset vormen.

Niet alleen pistachenoten hebben afval. Bonbons hebben vaak een papiertje, kersen hebben pitten en wat te denken van Smarties, die bonte chocolaatjes. Die hebben weliswaar geen omhulsel, maar ze passen door hun bonte kleuren ook perfect in deze fraaie schaaltjes voor lekkere delicatessen. Je kunt ze gebruiken als je op de bank televisie kijkt of een boek leest, maar ook bij een feestje mogen ze niet ontbreken. Ze zijn ook prima geschikt op de eettafel, gevuld met olijven en de mogelijkheid de pitten kwijt te raken. Kortom, het aantal gebruiksmogelijkheden is onbeperkt. Wat je er ook mee doet, ze zijn in ieder geval een blikvanger, daar kun je van op aan. Een heerlijk cadeau voor liefhebbers van stijlvolle en bijzondere accessoires.

Productdetails

  • Set met 2 schaaltjes
  • Afmeting: 14,7 x 10 x 9 cm
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:41:14+00:00