Contact

Nog wat melk? Koffie- en theeservies

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dit is een wat andere melkfles, want hij verandert in een handomdraai in een compleet koffieservies met 4 kopjes, een kannetje en een bakje voor de suiker of wat lekkers. Een fraai cadeau voor liefhebbers van praktische en originele oplossingen.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De mooie melkfles met retro look is een ware blikvanger in de keuken of woonkamer. Neem je de fles uit elkaar, dan staan er opeens 4 fraai vormgegeven kopjes, een melkkannetje en een schaaltje voor suikerklontjes of lekkernijen op tafel. Een unieke en vooral ook plaatsbesparende methode om het koffieservies bij elkaar te houden. De melkfles is handig om in huis te bewaren, maar ook zeer praktisch om mee te nemen naar de camping of te gebruiken bij een picknick. Bij een gemoedelijk koffie-uurtje in het park voelt de schijnbare melkfles zich ook prima thuis.

Het grote voordeel van dit koffieservies, dat natuurlijk ook als theeservies ingezet kan worden, is de neutrale, moderne witte kleur van de porseleinen onderdelen. Daardoor passen ze in vrijwel ieder interieur. Het hoogwaardige servies heeft een chique en charmante uitstraling en is een heerlijke eyecatcher als na het eten de melkfles op tafel verschijnt. De gasten zullen elkaar met opgetrokken wenkbrauwen aankijken en verbaasd afwachten op wat komen gaat. Als dan de fles uit elkaar wordt genomen en de gasten even later hun koffie uit een deel van de melkfles drinken, is dit servies het gesprek van de avond. Een fantastisch cadeau voor zowel koffie- als theeliefhebbers.

Productdetails

  • Materiaal: porselein
  • Afmeting: 23 x 9 x 9 cm
  • Gewicht: 1,00 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:52:39+00:00