Contact

Nekkussen "Vos"

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze vos is moe en wil graag meegenomen worden op reis! Het fraaie, zachte nekkussen heeft een zomer- en winterzijde, is in twee kleuren verkrijgbaar en kan in de wasmachine tot 30°C worden gewassen. Daarnaast is het sluwe kussentje een steuntje in de nek in de auto, het vliegtuig of onderweg in het openbaar vervoer. Een mooi cadeau-idee voor degenen die veel reizen.

* Verplichte velden

€ 29,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Reinaart de vos is gegarandeerd de beroemdste vos in België. Hij staat bekend om zijn listige streken. Deze vos in de vorm van het fraaie nekkussen staat echter vooral bekend om zijn koele eigenschappen in de zomer en zijn warme karakter in de winter. Het is natuurlijk zeer aangenaam om in beide jaargetijden van zowel de koele zijde als de warme zijde van het kussen te kunnen genieten.

Bovendien is het in het algemeen bijzonder goed om de nek bij lang zitten te ondersteunen, Daarmee voorkom je niet alleen nekklachten, je kunt ook veel meer ontspannen tijdens de reis in het vliegtuig, de auto of het openbaar vervoer. Natuurlijk is het ook altijd prettig om het kussen in huis te gebruiken. Bovendien is dit beestachtig mooi vormgegeven kussen ook een grappige aandachtstrekker. De vos ligt in diepe slaap, waardoor je alleen al bij de aanblik begint te geeuwen. De tevreden slapende vos ziet er in het rood net zo fantastisch uit als in het zwart. Na veel reizen is het verstandig het nekkussen een keer te reinigen. Dat kan eenvoudig in de wasmachine. Daarbij mag de temperatuur echter niet boven de 30°C liggen. Dit feel-good cadeau is een passend geschenk voor iedereen die vaak onderweg is en wel een steuntje in de nek kan gebruiken.

Productdetails

  • In zwart of rood
  • Met zomer- en winterzijde
  • Machinewasbaar tot 30°C
  • Materiaal: 100% polyester (winterzijde), 100% katoen (zomerzijde)
  • Diameter: ca. 32 cm, ca. 9 cm dik
  • Materiaal: Buitenmateriaal A: 100% polyester,Buitenmateriaal B: 100% katoen, Vulling: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:19:14+00:00