Contact

Nagellak markeerstiften

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Carrièrevrouwen opgepast! Natuurlijk zijn op het werk de nagels netjes gelakt. De markeerstiften die je in de goed verzorgde handen houdt, zijn waarschijnlijk minder elegant en modieus. Met deze nagellakflesjes kan je misschien de nagels niet bijwerken, maar eindelijk wel stijlvol teksten markeren. De stiften zijn niet van echte nagellakflesjes te onderscheiden! De kleine flesjes zijn perfect voor op kantoor en zorgen daar voor wat kleur in het kleurloze alledaagse leven. Een ideaal cadeau-idee voor modebewuste en hardwerkende vrouwen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Van deze neonkleurige markeerstiften in nagellakdesign maakt het hart van iedere businesswoman een sprongetje! Nog nooit was het markeren van tekstdelen zo makkelijk en elegant tegelijk. De zogenaamde „nagellak“ markeert alles wat belangrijk is op een stijlvolle manier. De modieuze markeerstiften worden in een set van vier prachtige kleuren (roze, groen, geel en blauw) geleverd. Ook al is het lezen van saaie teksten niet leuk om te doen, maar deze grappige flesjes zorgen eindelijk voor wat kleur in de saaie grijze kantooromgeving.

Natuurlijk zijn niet alleen voor werkende vrouwen: studentes kunnen eindelijk bewijzen dat een modieus uiterlijk heel goed samen gaat met intelligentie. Iedereen zal opkijken als je de flesjes op tafel zet. Gaat ze echt in de bibliotheek of kantoor haar nagels lakken? Dit intelligente cadeau-idee ziet er inderdaad op het eerste ogenblik uit als echte nagellakflesjes. Maar niets is minder waar. De nagellak-markeerstiften zijn daarmee een ware blikvanger op kantoor of in de bibliotheek! Vrouwelijke collega's en medestudentes zullen jaloers opkijken als je de flesjes op tafel zet en de dop eraf haalt. Het kantoor of een bibliotheek zal nooit meer saai zijn. Hiermee zul je absoluut een trendsetter worden: iedere vrouw zal je vragen waar je die vandaan hebt! Een ideaal cadeau voor stijlvolle carrièrevrouwen!

Productdetails

  • Set con cuatro colores diferentes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:06:34+00:00