Contact

Naamservetten

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De praktische naamservetten zijn perfect voor een feestje waar veel gasten komen die elkaar nog niet kennen. Iedereen zet zijn of haar naam op de daarvoor bestemde plek en de gesprekken lopen vanzelf. Een praktisch cadeau-idee voor gasten, gastvrouwen en gastheren.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een bekend fenomeen na afloop van een feestje. Je hebt veel mensen gesproken, maar hoe heetten ze ook alweer? Ook tijdens het feestje zelf is het altijd weer vervelend om voor de derde keer te vragen hoe de persoon naast je heet. Je opent de trukendoos om het noemen van een naam uit de weg te gaan, maar waarom?

Met deze naamservetten behoort het vergeten van namen tot de verleden tijd. Een prachtig cadeau voor de organisatoren van het feestje en de feestgangers zelf. Het concept kan niet eenvoudiger zijn. Aan het begin van het feestje schrijft iedereen gewoon zijn of haar naam op de servetten en vervolgens is een blik op de rand van het bord al voldoende om iemand met de juiste naam aan te spreken.

Ideaal voor de mensen die een beetje verlegen zijn en niet zo snel iemand anders aanspreken. Je kunt nu gewoon direct de naam noemen en daarmee is het ijs al gebroken. Deze praktische servetten worden geleverd in een verpakking met 20 stuks en hebben een afmeting van 16,5 x 16,5 x 0,1 cm. Ze passen perfect bij ieder bord en in het midden is ruim voldoende plek om de naam op te schrijven. Een cool en praktisch cadeau voor tal van gelegenheden.

Productdetails

  • Materiaal: papier
  • Afmeting: 16,5 x 16,5 x 0,1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:48:17+00:00