Contact

Wandrek "Cube“

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

“Less is more” is op het lijf van deze hippe, eigentijdse Muurkast „cube“ geschreven. Laat je inspireren door de eenvoud van het strakke design en schenk het aan een trendbewuste vriend of vriendin. In het metalen frame van het kastje is een houten blokje voor een kleine kamerplant voorzien. De rest kan je opvullen met andere decoratiestukken of persoonlijke voorwerpen. Een ideaal geschenk en een absoluut schot in de roos om mee te brengen op een instuif van een dierbare!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Modern, maar niet kaal. Zakelijk, maar helemaal mee met de laatste woningtrend. Zo kan je deze Muurkast „cube“ omschrijven. Dit stuk voegt pretentieloze stijl aan een woning toe. Het strakke ontwerp met de strakke geometrische tekening wordt doorbroken door de schijnbaar zwevende houten blok. Gasten lopen dit meubel niet voorbij en werpen ongetwijfeld een tweede blik!

De boekenhouder die bovenaan is vastgemaakt is steviger dan het fragile concept doet vermoeden. Daarbovenop is deze houder met plastiek bedekt, waardoor je zonder problemen je lievelingsplant een plaatsje kunt geven zonder risico op waterschade. Natuurlijk kan je deze muurkast „cube“ volledig naar je eigen smaak vorm geven en gelijk welk voorwerp erin laten stralen.

Productdetails

  • Materiaal: metaal /beukenhout /kunststof
  • Afmetingen: 11,4 x 11,4 x 38,1 cm
  • om op te hangen (inclusief gereedschap) of om neer te zetten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:08:32+00:00