Contact

MUGger beker

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Het is bekend dat misdaad niet loont. Wat wel loont is deze misdadig goede beker. De MUGger beker is de enige misdadiger waar jij ´s ochtends wel door wakker gemaakt wil worden.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als het ´s morgens vroeg nog donker is en je lekker aan het slapen bent is een crimineel wel het laatste wat je in je slaapkamer tegen wilt komen. Tenzij deze crimineel natuurlijk iets lekkers voor je bij zich heeft, zoals een sterke kop koffie om je mee wakker te maken. De MUGger Drinkbeker is een beker met een opdruk van een gezicht verborgen achter een losse bivakmuts. Niet alleen leuk om te zien maar ook super handig. De bivakmuts is er namelijk niet alleen voor de sier maar ook om de beker extra lang warm te houden. Twee functies in een dus in deze misdadig goede beker.

De grimmige uitdrukking en 3-dagen baard van deze crimineel maken deze beker tot het perfecte cadeau voor de stoere man. En voor de langzame koffie- en thee drinkers is het masker ideaal om de inhoud net zo lang warm te houden als je zelf wilt. Daarnaast is het masker ook heel handig om er voor te zorgen dat je je handen niet verbrandt wanneer je een extra hete drank in hebt geschonken.

De beker is gemaakt van keramiek en is vaatwasser bestendig, mits je het masker er natuurlijk even af haalt. Dus ontmasker snel je eigen beker en bestel nu de MUGger Drinkbeker bij Cadeaus.be.

Productdetails

  • Gemaakt van hoogwaardig keramiek
  • Inclusief verwijderbare bivakmuts
  • Vaatwasserer magnetron bestendig (mits zonder bivakmuts!)
  • Inhoud: 300 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:08:36+00:00