Contact

Mug Monsters - mok met koekjesvak

Vanaf € 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wil je een koekje bij de koffie? Bij de thee? Bij de warme chocolademelk? Wat zijn dat nu weer voor vragen! Natuurlijk hoort daar een koekje bij! Gelukkig wordt die vraag vanaf nu overbodig met deze leuke mokken met... een speciale plek voor een koekje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een kopje thee is lekker. Een kopje koffie ook. Maar nog lekkerder is het samen met een koekje. Waarom nog langer ontkennen dat er eigenlijk diep van binnen een heus koekiemonster in je schuilt! Het is de beste combinatie sinds Romeo en Julia elkaar hebben leren kennen. Waarom zouden we ons er ook voor schamen? Waarom nog ontkennen dat we eigenlijk vooral dat kopje thee willen vanwege dat lekkere koekje? Voor al die koekiemonsters is er nu deze super leuke mok, in twee verschillende kleuren zodat zelfs als er meerdere koekiemonsters in één gezin zijn, nog goed uit elkaar gehouden kan worden wie zijn koekje al op heeft, en wie hem nog heeft bewaard.

Ook is het super praktisch voor als je twee kopjes thee uit de keuken mee wilt nemen. Waar is die extra hand om ook de koekjes mee te nemen? Speciaal ook voor die momenten is er deze leuke mok. Voor iedereen die graag nog een hand vrij houdt wanneer de thee ingeschonken is én een lekker koekje mee wil nemen. En met die twee grote ogen die je vol onschuld aanstaren wanneer er geen koekje in zijn mond zit. Zielig! Die moet dan nodig weer gevuld worden… Een super leuke mok voor alle koekjesliefhebbers! Wie kan hem nog weerstaan?

Productdetails

  • Kleur: blauw of wit
  • Inhoud: 250 ml
  • Materiaal: keramiek

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T22:46:51+00:00