Contact

Mr. T - toiletpapierhouder

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Op sommige momenten moet je je even terug trekken en kun je een sterke schouder goed gebruiken. De Mr. T – toilettenpapierhouder is dé klachtpatser onder de toiletpapierhouders en houdt de rollen altijd stabiel in de hoogte, klaar voor gebruik.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze kleine gewichtheffer is een eyecatcher in de badkamer en het toilet. Zonder problemen tilt hij de grote rollen toiletpapier omhoog en blijft stabiel in die positie staan. Dit is een bijzonder creatieve manier om de rollen toiletpapier te bewaren. Mr. T ziet er in zijn elegante sporttenue krachtig uit en zorgt bij de bezoekers vast en zeker voor respect en een lach op het gezicht. Immers, je verwacht in de kleinste ruimte van het huis toch niet dat een gewichtheffer voor je klaar staat om je van toiletpapier te voorzien?

Door de verschijning van Mr. T denk je er voortaan altijd aan om voldoende toiletpapier in huis te hebben, want zonder halters is Mr. T niet compleet. Het design en de kleur van het toiletpapier kan worden afgestemd op de kleur van deze gespierde gewichtheffer, die in de kleuren rood en blauw verkrijgbaar is. Compleet met zijn twee rollen voelt Mr. T zich prima thuis in iedere badkamer en ieder toilet. De innovatieve toiletpapierhouder is een fantastisch cadeau bij een housewarming, maar ook bij een verhuizing of een verjaardag slaat hij altijd een goede figuur. Stabiel, altijd een goed humeur en bereid om te helpen, dat zijn eigenschappen die niet iedere toiletpapierhouder in huis heeft!

Productdetails

Afmeting: 21,7 x 12,7 x 11,7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T07:50:56+00:00