Contact

Mr. P pannenlap

Vanaf € 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met de Mr. P pannenlap is plezier in de keuken gegarandeerd! Deze van silicone vervaardigde keukenhulp heeft een grote mond, maar pakt zwijgend alle hete pannen op.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb je deze pannenlap in handen, dan moet er mee gespeeld worden. Het is natuurlijk een praktisch hulpmiddel in de keuken, maar door de oogjes en de neus ziet het geheel eruit als een gezicht met een hele grote mond. Een origineel idee om te gebruiken bij het oppakken van hete pannen of borden. Sta je met je partner in de keuken, het zal altijd een leuk gezicht zijn als eentje de pannenlap in de hand neemt. Wedden dat de eerste de beste gebruiker van de pannenlap dit handige accessoire als een handpop gebruikt en ermee praat: "au, wat is die pan heet!"

De Mr. P pannenlap is een vrolijke keukenhulp met een neusring die er ook toe dient om de lap op te hangen. De grappige beschermer voor de handen is met een fraaie groene of blauwe kleur ook een decoratief highlight in de keuken. Zowel een mannen kado als een vrouwen kado, want de Mr. P pannenlap past bij iedereen. Een kadotip voor iemand die net een nieuwe woning betrekt of de collega die altijd zo opschept over zijn kookkunsten. Opscheppen kan hij met deze pannenlap ook, alleen komt er veel meer humor aan te pas.

Productdetails

  • Kleur: blauw of groen
  • Inhoud: één pannenlap

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:19:36+00:00