Contact

Mr. P nietmachine

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kleur en plezier op het bureau in kantoor of thuis in de werkkamer: de nietmachine Mr. P is een geweldig cadeau dat altijd op zijn plaats is.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De behoefte om te spelen is weer helemaal terug als je de Mr. P nietmachine ziet! Alleen al door de vorm van het gezicht en de oogjes kun je je lachen niet inhouden. Voortaan worden de papieren niet meer geniet, maar gehapt! De Mr. P nietmachine is een leuke en grappige decoratie, maar hij doet zijn werk net zo goed als de saaie nietmachines zonder gezicht. Papieren en dunne stukken karton niet hij probleemloos aan elkaar. De Mr. P nietmachine is een kleurrijke kantoorhulp die ook thuis altijd van pas komt.

Mag ik even wat papiertjes bij jou happen? Dat soort situaties ontstaan als Mr. P op het bureau in een kantoor staat en de collega's hebben ontdekt wat Mr. P allemaal kan. Ondanks het digitale tijdperk is het met Mr. P weer leuk werk om papieren aan elkaar te nieten. De vrolijke nietmachine wacht met een open mond op zijn volgende opdracht. Vooral die afwachtende blik maakt van dit grappige kantoorartikel een echte blikvanger die tot nieten uitnodigt. Handig om snel even wat documenten aan elkaar vast te maken of bij de boekhouding de bekende bonnetjes op de facturen vast te nieten. Een origineel cadeau voor de collega, de partner of een van de ouders. De Mr. P nietmachine is verkrijgbaar in vier kleuren.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T06:27:30+00:00