Contact

Mr. P mok "Something Lost"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ik heb mijn hart aan jou verloren. Dat is een mooie spreuk om iemand cadeau te doen, inclusief de waardevolle mok en de blozende Mr. P. Een waardevol en hartverwarmend geschenk voor je partner!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Koppen en mokken zijn er in grote mate en veel mensen hebben hun eigen lievelingsmok. Deze Mr.-P mok „Something Lost" zou een lievelingsmok kunnen worden. Immers, als je de warme mok met vers dampende koffie of thee 's ochtends vroeg in je hand hebt en je leest dan dat iemand zijn hart aan jou verloren heeft, dan neem je een slok en denkt, ja, dat is nogal wat! Deze originele mok is perfect om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft. Hoe serieus de boodschap is bedoeld, dat moet de ontvanger zelf maar uitzoeken. De geschreven boodschap vergeten is bijna onmogelijk, want iedere ochtend doemt het bericht weer op, dat iemand zijn of haar hart aan jou verloren heeft. Een fantastisch cadeau voor de aanstaande partner, de boezemvriend of -vriendin en iedereen die je na aan het hart ligt.

Op de fraaie mok staat een mooi, rood hart aan de ene kant en de arme Mr. P met zijn bord „Something Lost" staat aan de andere kant. De mok is vervaardigd van wit keramiek en ligt goed in de hand. Hij past uitstekend op het bureau of thuis op de ontbijttafel. Voor de coffee-to-go fans kan hij natuurlijk ook mee op reis. Een cadeautip voor iemand die graag thee of koffie drinkt.

Productdetails

  • Materiaal: keramiek
  • Afmeting verpakking: 12 x 10,2 x 9,2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:51:15+00:00