Contact

Mr. Dog voerbak

Vanaf € 35,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hondeneigenaars opgelet! Deze Mr. Dog voerbak met deksel bezorgt de hond een esthetische en schone ruimte om te eten. Na de maaltijd gaat de deksel naar beneden en is de voerbak beschermd tegen vliegen en ander ongedierte. Cadeautip voor hondenliefhebbers.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een kennis, familielid of vriend met een hond kun je altijd blij maken met iets bijzonders voor de viervoeter in huis. Echt origineel is de Mr. Dog voerbak, die dagelijks van pas komt en waar zowel de eigenaar als de hond zelf veel plezier aan beleeft. De vormgeving van deze voerbak is een eyecatcher in huis. Als de hond eenmaal van zijn heerlijke maaltijd heeft genoten, dan sluit je de deksel van deze Mr. Dog voerbak. Zeker op warme dagen is deze voerbak bijzonder praktisch om kleine vliegjes en ander ongedierte op afstand te houden. De eetplek is nu in een mum van tijd schoon en opgeruimd. Bovendien is een gesloten voerbak ook een stuk hygiënischer dan een open bak met resten hondenvoer.

De hond heeft nu ook een eigen eethoek in de vorm van dit grappige dierengezicht en een muil die open- en dichtgeklapt kan worden. Deze modern vormgeven voerbak is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Door deze neutrale kleurkeuze past de voerbak voor honden in ieder huishouden. Verder bezorgt dit accessoire voor viervoeters de woning ook nog eens een decoratieve touch en behoort de met voerresten bezaaide, rommelige voerbak voor honden tot het verleden. Een passend cadeau voor iedereen die een hond in huis heeft.

 

Productdetails

  • Materiaal: PP
  • Afmeting: 26,5 x 32, 5 x 17,3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:31:16+00:00