Contact

Motoriek spiraalspel

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is leerspeelgoed waar zowel de kinderen als de ouders blij mee zijn! Dit motoriek spiraalspel bevat drie spiralen met bolletjes en is uitstekend geschikt om kinderen hun coördinatie van handen en ogen te laten ontdekken. Leuk cadeau voor kind en ouders!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit bonte maar stabiele motoriek spiraalspel bestaat uit drie spiralen die in een grote, houten voet zijn vastgezet. Aan iedere spiraal bevinden zich zes kleine balletjes en een blokje hout. Alle deeltjes zijn in bonte kleuren vormgegeven, want kinderen houden nu eenmaal veel van felle kleuren. Het zal nog een heel karwei voor de kleine peuters zijn om de balletjes van de ene kant naar de andere kant te bewegen. De onderkant van dit bouwwerk is voorzien van zuignappen, zodat het niet omvalt als de kleine iets te wild in de weer is met de balletjes en de spiralen.

Op de bovenkant van de houten voet is een spiegeltje gemonteerd. De baby's of peuters zullen verbaasd zien dat hun handelingen in spiegelbeeld worden uitgevoerd. Hierdoor worden kinderen nog nieuwsgieriger en dat is juist iets wat voor kinderen zo belangrijk is, dat ze namelijk ongestoord de wereld om hun heen kunnen ontdekken. Het voordeel van dit spel is dat het gemakkelijk te transporteren is en dus ook tijdens het bezoek aan opa en oma prima ingezet kan worden. Het motoriek spiraalspel is een leuk cadeau voor ouders met kleine kinderen of natuurlijk als verjaardagscadeau op de eerste verjaardag van de kleine spruit.

Productdetails

  • Afmeting: 25 x 21 x 18 cm
  • Materiaal: hout en metaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:24:09+00:00