Contact

Morris memohouder

Vanaf € 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze slimme ezel draagt 140 onbeschreven memo's op zijn rug. Zijn muil is geschikt om een pen of een al geschreven memootje in vast te klemmen. Een praktisch cadeau om weer grip op de papieren chaos te krijgen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Memo's zijn handig om snel even iets te noteren, maar voor je het weet ligt het bureau vol met papiertjes en is het een complete chaos. De Morris memohouder biedt hiervoor de ideale oplossing en niet alleen in het kantoor. Ook thuis in de keuken of op het bijzettafeltje naast de bank is de pakezel Morris een handig accessoire die alle memo's keurig bij elkaar houdt. Zo dom als een ezel, die uitdrukking is bij Morris in ieder geval niet van toepassing!

Boodschappenlijstjes, telefoonnummers, namen of een snelle notitie bij het lezen van de krant. Een memootje biedt altijd uitkomst en daarom kom je er niet genoeg van in voorraad hebben. De Morris memohouder is een cadeau waarmee je iedereen een plezier doet. De memootjes waaien niet meer door de kamer of worden door geknoei in de keuken opeens onleesbaar. Bovendien is deze memohouder, verkrijgbaar in donkergrijs, rood en wit, ook een decoratieve blikvanger. Dat is weer eens wat anders dan het saaie vierkante bakje met notitievelletjes. Daarnaast is het voordeel van ezel Morris dat hij door zijn smalle en hoge vorm zeer weinig plaats in beslag neemt. Wie zegt dat ezels dom zijn? Een leuk cadeau, niet alleen voor chaoten op kantoor en dierenliefhebbers.

Productdetails

  • Memohouder: ezel Morris, 140 memo's
  • Material: ABS, metaal, papier
  • Afmeting: ca. 13 x 3 x 15 cm
  • Vekrijgbaar in wit, donkergrijs en rood

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:05:08+00:00